MP-Krekels

voor al uw verf


MP bestaat al weer meer dan 10 jaar. (M)andy en (P)ieter Krekels begonnen in 2005 geheel opnieuw met een eigen verfhandel in professionele verf en aanverwante materialen.

Super trots zijn wij op ons merk Mprofex- all matte superlatex voor binnen en buiten. Deze is er ook in zijdeglans welke zeer goed reinigbaar is. Ons merk is te herkennen aan het kroontje van 2 krekels zoals boven in het logo. 

Ook hebben we een eigen verfreiniger: Mpre verf- en allesreiniger. Deze reiniger is een echte kampioen in het verwijderen van vet,  vuil, nicotine en is machinaal als handmatig te gebruiken. Uitstekende vervanger van ammonia, etc..  Deze industriele reiniger is veilig in gebruik en heeft geen nare geur. Eenmaal Mpre gebruikt dan blijven overige reinigers in de kast!!!  voor reinigen schilderwerk verdunnen 1 op 100 en dat voor 7 euro.Zie de productlijst voor nog meer MP en Mprofex  Produkten. WE gaan in april komen met een gehele lijn in MP produkten die een oplossing bieden voor elk schildersproject. Ook kunnen we MP volumes aanbieden voor de industrie in blikken van 10 en 20 ltr. industie afwerklak zelfs  tot 200 ltr.  Op lokatie tegen MP prijzen.